• slide1
  • slide2
  • slide3
  • slide4
  • slide5

Hytter - Hytteutleie

Her vil du se vårt utvalg av hvilke overnattingsmuligheter vi tilbyr. Se plantegninger av feriehusene og rorbuene våre ved å klikke her.

Les mer!

Båter - Båtutleie

Vår båtpark tilbyr noe for alle! Uansett om du har mye eller liten erfaaring med båter, så finner du noe som passer til ditt behov.

Les mer!

Fiske - Fiskebilder

Hjeltefjorden er kjent for sine mange fiskearter. Her svømmer steinbit,lange,torsk,breiflabb,sei,hyse og makrell med mye mer!

Les mer!

Restaurant/ Konferanse

På vår restaurant Kapteinen serverer vi frokost, lunsj og middag. Vi tilbyr både tradisjonelle middager og et utvalg buffeèr

Les mer!

Kurs og konferanser, blåtur, fest

Velkommen til luksus i havgapet!


Besøk oss ute i havgapet i storslagen natur! Kvalheim Fritid ligger bare en 50-55 minutters kjøretur fra Bryggen i Bergen - nordvest på Radøy, ut mot Hjeltefjorden.

Alle våre rorbuer og hytter er smakfullt innredet i maritim stil. Husene holder  høy standard med sauna og boblebad på terrassen. Hyttene har fra 4 til 10 sengeplasser. Totalt har anlegget 130 sengeplasser.

Anlegget tilbyr et rolig miljø, der grupper kan arbeide uforstyrret. Vår konferansesal har plass til 60 personer (auditorium).

På restaurant Kapteinen serverer vi lunsj og middag. Vi tilbyr både tradisjonelle middager og et utvalg buffeer, som grillbuffé, rekeaften eller hva med en skalldyrbuffé?


Vi tilbyr flere ulike konferansepakker til gunstige priser!


Blåtur fra 156,- per person.


Konferansepakke fra 1070,- per person:
Overnatting i rorbu/feriehus med boblebad, inkl. sengetøy og sluttvask Konferanspakke. Helpensjon (frokost, lunsj, 3-retters middag samt 2 kaffeserveringer med rundstykker/kake). Kombiner gjerne konferansen med aktiviteter, f.eks. fisketur på fiskebåt, luftgeværskyting, skattejakt. Kontakt oss gjerne for mer informasjon!


Priser ovan er ekskl. mva. Kostnad for drikke kommer i tillegg.

kurs_konferanse_blaatur